Épített zuhany

Népszerű az épített zuhany a fürdőszoba felújítás alkalmával.

Egyedi épített zuhany.Az épített zuhanyzó kiépítése ajánlott a panel fürdőszobák kivételével valamennyi fürdőszobába. Ilyenkor bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és minden tekintetben egyedi, a mindennapi használatban praktikus zuhanyzónk lehet. Alapvetően két dolog szükséges az ilyen zuhanytálca kiépítéséhez. A megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező vízszerelő és burkoló.

Az épített zuhany mellett általában a költségtakarékosság vagy az egyedi megoldások lehetősége miatt döntünk.

Ha csak egy szokványos zuhanytálcát szeretnénk csempéből kirakatni, akkor csalódni fogunk a költségek tekintetében, hiszen a professzionális vízszigetelés anyag és munkadíj költsége miatt nem járunk jobban anyagilag. De, ha egyedi a saját ötleteinket is megvalósító zuhanyt szeretnénk, döntsünk bátran az épített megoldás mellett.

Az épített zuhanyzó megtervezésekor készítsük el a burkolási tervet is. Az egyedi burkolat fogja igazán feldobni a fürdőszoba dizájnt. Alkalmazzuk bátran a burkolatgyártók legmerészebb falburkolatait.
A burkolat kiválasztása mellett nagyon fontos a megfelelő, falba építhető zuhany csaptelep kiválasztása. A gyártók itt is elkényeztetnek bennünket a széles termékkínálatukkal.

Ha segítségre van szüksége a fürdőszoba tervezésében keressen bennünket!