Falburkolatok

Mit tegyünk a falra? Tapéta, festés, fa, kő, csempe, vagy ezek kombinációja.

Kőburkolatok

Kőburkolat a falakra.

Kőburkolat, falburkolatA lakásbelső tervezésnél egyre nagyobb szerepet kapnak a kőburkolatok. A minimál stílus egyik jellegzetessége a természetes kőburkolat alkalmazása. Alkalmazzuk a kőburkolatot a fürdőszobában, az előszobában, a nappaliban, de gyakran alkalmazzuk a különböző látványelemek, kandallók, falfülkék, lépcsők díszítésénél is.

Számtalan példát láthatunk a kőburkolat alkalmazására, a kőburkolatok és egyéb falburkolatok vegyes használatára a különböző belsőépítészeti stílusoknál. Alkalmazzuk bátran az otthonunkban mi is. Ha kérdéseink, kételyeink vannak az alkalmazásával kapcsolatban, egyeztessünk bátran a lakberendezőnkkel, építőipari kivitelezőnkkel.

A kőburkolatok ragasztása.

A kőburkolatok nemcsak szépek és értékesek, de időtállóak is. Az időtállóságot meghatározza a burkolatok szakszerű felragasztása, a falfelületek megfelelő előkészítése, és a technológiában előírt ragasztó használata. A lakásfelújítás alkalmával fontos, hogy időben jelezzük a kivitelezőnek, mely falakra szeretnénk kőburkolatokat.

Tapétázás

Tapéta ötletek.

TapétaMindig sok fejtörést okoz, mely falak milyen falburkolatot, tapétát, festést kapjanak. A tapéta, a mintás tapéták ügyes összeválogatása, esetenként a festett falfelületekkel kombinálva egyedi dizájnt kölcsönöz a szobáknak, a nappalinak. A tapéták hatalmas választéka áll rendelkezésünkre. Bármilyen hangulatot is szeretnénk kölcsönözni az adott helyiségnek, biztosan találunk megfelelő tapétát.

A tapéta, mint a lakberendezésünk stílusának meghatározó eleme, szinte végtelen lehetőséget biztosít számunkra. A bútoraink, a padlóburkolat ismeretében, bátran kezdjünk el játszadozni a legmerészebb tapéta ötletekkel is. Nincs más dolgunk, mint ellátogatni egy tapéta üzletbe, webshop-ba és kiválasztani a megfelelő tapétákat.

A tapéta felragasztása.

Csíkos egyedi tapétaA tapétában pont az a legjobb, hogy szinte bárki fel tudja ragasztani egy kis gyakorlás után. Sokan a lakásfelújítás alkalmával csak a falfelületek tapétázáshoz való előkészítését rendelik meg a kivitelezőtől, és a tapétát már maguk ragasztják fel.

Aki kevésbé bevállalós, az odaadja a tapéta tervet a kivitelezőnek és kényelmes hátradőlnek. Válasszuk bármelyik utat, a kivitelezőnk biztosan partner lesz a megvalósításban.