Kőburkolatok

Kőburkolat a falakra.

Kőburkolat, falburkolatA lakásbelső tervezésnél egyre nagyobb szerepet kapnak a kőburkolatok. A minimál stílus egyik jellegzetessége a természetes kőburkolat alkalmazása. Alkalmazzuk a kőburkolatot a fürdőszobában, az előszobában, a nappaliban, de gyakran alkalmazzuk a különböző látványelemek, kandallók, falfülkék, lépcsők díszítésénél is.

Számtalan példát láthatunk a kőburkolat alkalmazására, a kőburkolatok és egyéb falburkolatok vegyes használatára a különböző belsőépítészeti stílusoknál. Alkalmazzuk bátran az otthonunkban mi is. Ha kérdéseink, kételyeink vannak az alkalmazásával kapcsolatban, egyeztessünk bátran a lakberendezőnkkel, építőipari kivitelezőnkkel.

A kőburkolatok ragasztása.

A kőburkolatok nemcsak szépek és értékesek, de időtállóak is. Az időtállóságot meghatározza a burkolatok szakszerű felragasztása, a falfelületek megfelelő előkészítése, és a technológiában előírt ragasztó használata. A lakásfelújítás alkalmával fontos, hogy időben jelezzük a kivitelezőnek, mely falakra szeretnénk kőburkolatokat.