Modern fürdőszoba mediterrán színekkel

Fürdőszoba falfülkékkel.

Fürdőszoba tervA fürdőszoba tervezésekor mindig fölmerül a kérdés, mit csináljunk a nagyobb csempe felületekkel? Több lehetőségünk is van elkerülni az unalmas, és sivár hatását ezeknek a felületeknek. Az ízlésesen elhelyezett mintás csempék, vagy egy körbefutó bordűr megtöri, feldobja ezt a hatást. Esetünkben a falfülkék alkalmazását választotta az ügyfél. A falfülke, kiegészítve a helyi süllyesztett világítással, nemcsak feldobja a fürdőszoba hangulatát, de funkcionálisan is remekül kihasználható.

Fürdőszoba kivitelezésA dupla mosdó.

Az épített mosdóállvány a két mosdókagylóval kiváló lehetőséget ad a mosógép, a szennyes tartó, és egy tároló szekrény diszkrét elhelyezésére. Fölötte a hatalmas tükör kiválóan tágítja a teret. A sötétkockás mozaikcsempe pedig egyedi, esztétikus keretet ad a napi tisztálkodásnak. A világítás tekintetében is remek választás volt a vízszintes búra alkalmazása. A design mellett optimális fényhatása van a lámpáknak.

Színek a fürdőszobában.

A csupán kétfajta burkolólap egyszerű de, kifinomult alkalmazása olyan mediterrán hangulatot varázsolt a fürdőszobába, hogy már csak ezért is érdemes reggel fölkelnünk. A világítás, és az egyéb design elemek szépen oda vezetik a szemünknek, amit a tervező meg akart mutatni. A fehér szaniterek szinte észrevétlenül beleolvadnak a látványba.

Fürdőszoba tervezés és kivitelezés.

A felújított fürdőszobát akár tervezési és kivitelezési referenciaként is reklámozhatnánk. De, mi most inkább azokat az egyszerű eszközöket szeretnénk bemutatni, amelyekkel hangulatossá és egyedivé tehetjük ezt a napi életünkben fontos helyiséget.