Nyílászárók

Ötletek, tippek az ajtók, ablakok kiválasztásához, a nyílászárók cseréjéhez.

Beltéri ajtók

A beltéri ajtók is cserére kerülnek a lakásfelújítás alkalmával.

A beltéri ajtók kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell vennünk. Az új beltéri nyílászáróknak illeszkedniük kell a lakásbelsőhöz, az eltervezett lakásdizájnhoz. A beltéri ajtóknak hosszú távon meg kell felelniük, de a lakásfelújítás költségvetésébe is bele kell férniük. A kiválasztásuknál meg kell találnunk a megfelelő kompromisszumot.

A CPL beltéri ajtók.

CPL beltéri ajtókA beltéri ajtók megfelelnek a magasabb minőségi elvárásoknak és könnyen illeszthetőek az otthonunk hangulatához is.

Igaz mart mintával nem készülnek, de ezt nem érezzük hiányosságnak a számtalan szín és intarzia lehetőségek láttán.

A CPL ajtók, a jó ár/érték arányuknak köszönhetően egyre kedveltebb nyílászárók.

Ablakcsere

Fa vagy műanyag ablak?

AblakcsereEgy régi polgári lakás színvonalas felújításakor felmerül a kérdés, milyenek legyenek az új ablakok. Mivel az ablakcserére nemcsak az esztétikai szempontok miatt van szükség, hanem az új ablaknak meg kell felelnie a modern hőszigetelési elvárásoknak is, érdemes megfontolni a korszerű műanyag ablakokban rejlő lehetőségeket is. Szerencsére az ablakgyártók igyekeznek minden igényt kielégíteni, létezik korszerű hőszigetelt ablak azok számára is, akik a természetes fát, vagy az időt állóbb alumíniumot részesítik előnyben.